Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВМащабът на преследването на тези личности ще е

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВМащабът на преследването на тези личности ще е
Коментари Харесай

Керемедчиев: Санкциите са икономическо убийство за тези хора. Преследването от САЩ ще е всеобхватно

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

" Мащабът на преследването на тези персони ще е толкоз изчерпателен, колкото са всеобхватни опциите на американската страна. Така че аз дефинирам това като едно икономическо ликвидиране за тези хора, тъй като те оттук насетне те в действителност няма да могат да правят каквато и да е бизнес транзакция. А и всеки, който се допре до тях, ще бъде още веднъж подложен и на инспекции, и на наказания освен от Съединени американски щати, само че и от други страни ".

Това съобщи в изявление в студиото на " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев.

" България е единствената страна членка на Европейски Съюз, върху която Съединени американски щати постановат такава всеобхватна мярка по закона " Магнитски ". Ние се подреждаме в срамния лист на страни като Русия, Саудитска Арабия поради убийството на Хашоги, до Мианмар и хунтата, до Беларус, Украйна. Тоест, все страни в които олигархията се е сраснала по може би най-бруталния метод с политическия хайлайф ", разяснява още той.

На въпрос дали това е краят на статуквото, той отговори: " Това е началото на края. Много време ще мине за в действителност справяне с този спор. Но в действителност се видя, че в Съединени американски щати има такава смяна, която води до непоносимост към такава тежка пропита корупционна система. Сигурен съм,че и други източноевропейски страни ще бъдат сложени под подобен знаменател, само че ние за момента очевидно сме най-тежката язва. Явно ние ще повлечем крайник за една смяна, която ще настъпи в Източна Европа ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР